Adamo hinta Szürke süni

VAN
Raktárkészlet:
Adamo hinta Szürke süni
26 900 Ft
Keresztrudas változat.

A hinták jelentős része csak 2-3 éves kortól ajánlott, azonban sok szülőben megvan az igény, hogy gyermekével már csecsemőkorban megismertesse a hintázás örömét.

A bölcsővel kombinált Adamo bébihinta lehetőséget ad arra, hogy a lágy ringatózást hívjuk segítségül, amikor a babánknak nyugtatásra van szüksége, de épp nem tudjuk kézben tartani.

Miért érdemes az Adamo hintát választani?

- Születéstől 3 éves korig vagy 15 kg-os súlyig használható
- A lágy ringatózás segít megnyugtatni a babát
- Fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét
- Házon belül és kívül is használható
- Plafonra szerelhető, vagy állvánnyal is használható

bio olajjal kezelt keményfa rudazat,
10mm vastag natúr, pamut hatású kötélzet,
keresztrúd,
magasság állító karabíner,
biztonsági karabiner a felfüggesztéshez,
színes pamut párna,
strapabíró 100% pamut külső rész,

Hinta rugó és kampó külön vásárolható hozzá.

Ár:rugó 4900 Ft /0-10kg-ig ill 10- 15kg-ig/

kampó 990 Ft / beton /A megjegyzés rovatba jelezze ha kér hozzá kampót vagy rugót.
Ez a hinta elkíséri gyermekünket a születéstől egészen 3 éves koráig, közben megszereti a hintázást, ringatózást, amit átélt édesanyja hasában. Egyensúlyérzéke gyorsan fejlődik, és ahogy elkezd járni, sokkal biztonságosabban és stabilabban teszi azt.

Könnyen összerakható és szétszedhető, így akkor sem kell otthon hagynunk, amikor utazunk, hiszen bárhol egy kis konzol segítségével rögzíthető vagy egy faágra felszerelhető, ha éppen piknikezünk.Játék és terápia egyben A Heim Pál gyermekkorház szakvéleménye 2009.10.02.

A legtöbb gyerek szeret hintázni. Kicsik vagy nagyobbak, de még emlékezteti őket az anyaméhben eltöltött időszakra. A magzatvízben való lebegés a tér minden irányába könnyed elmozdulást tesz lehetővé. Születés után a magzatvíz felhajtóereje nélkül az egyes helyzet- és helyváltoztató mozdulatok nehezebben működnek. A csecsemő mozgásfejlődése (párhuzamosan az értelmi-érzelmi fejlődéssel) hosszú hónapokig tart. Főbb stádiumai: szem-kéz koordináció kialakulása, fej mozgatása, forgás, kúszás, mászás, felülés, felállás, járás - a kisdedkorban ez összetettebb mozgásokká fejlődik tovább.
Adatok
Cikkszám
ada1
Tömeg
3 kg/db