BabyOno spirál róka/nyuszi
BabyOno spirál róka/nyuszi
5 390 Ft

BabyOno spirál róka/nyuszi

A spirális babakocsi medál szórakoztatja kicsikét otthon és sétálva, miközben fejleszti a kicsi kognitív és érzékszervi készségeit. Puha és biztonságos anyagai ideálissá teszik a legkisebb gyerekek számára, akik biztonságosan játszhatnak és felfedezhetik az őket körülvevő világot. Nincs unalom – a spirál csörgőből, csikorgóból és fogazóból áll. Gyermeke egy kis felfedező – a játék nyikorogásával és zörgésével tanulja meg az ok-okozati összefüggéseket. Ugyanakkor fejleszti a hallást és a látást.

Jellemzők:
Rögzítheti az autósüléshez, hordozóhoz, hintaágyhoz és kiságyhoz, vagy rögzítheti a babakocsihoz séta közben. Szeretett bújós játékká is válhat.
kényelmes rögzítés: a medál spirális formájának köszönhetően könnyen rögzíthető. Könnyedén rögzítheti gyermeke számára könnyen elérhető helyre - az autósülés vagy a hordozó karfájára vagy a babakocsira.
érzékszervi: a spirál anyagai és különféle elemei serkentik a tapintást. Apró kezek fedezik fel a szövetek különböző textúráját, és simogatják a puha plüssállatokat. Ezáltal a gyermek finommotorikát fejleszt.
foghúzó: a játékhoz rögzített szilikon fogazó megnyugtatja az irritált fogínyt az első fogakkor.
nyikorgó: a játékba helyezett nyikorgó hangja felkelti az érdeklődést és ok-okozati összefüggésekre tanít.
csörgő: a játék hangot ad, ha megrázzák. Ezek a hangok gyengédek és kellemesek a fülnek, ugyanakkor vonzóak és érdekesek a gyermek számára.

Műszaki tulajdonságok:

Anyaga: 100% poliészter
Súly: 20g.
Gyermek életkora: 0 m+.

Méretek: méretek: 28 × 26 cm.

Raktáron
5 390 Ft
Adatok
Cikkszám:
bono3
Tömeg:
500 g/db
Hasonló termékek