Barkácseszközök nagy készlete ZA4732
Barkácseszközök nagy készlete ZA4732
5 200 Ft

Barkácseszközök nagy készlete ZA4732

A hatalmas szerszámkészlet minden barkácsolásrajongó ajánlatot jelent.
A készlet teljes egészében műanyagból készült, vonzó színekben és valósághű formákban.
A játékkészlet tartalmazza az otthoni javításokhoz szükséges tartozékokat. Otthon mindig akad valami javítanivaló, pl.: törött autókerék, babaházból egy meglazult csavar, kilógó csík stb.. Ez a készlet jól felszerelt, minden javítást elbír. A mozgatható csavarhúzó mindkét irányba forog, lehetővé téve a csavarok becsavarását és eltávolítását. A csavarkulcskészlet hasznos lesz a kicsavaráshoz és a meghúzáshoz. A kalapáccsal szögezheted a szögeket, a szemüveg pedig védi a kis mesterember szemét.

A készlet tartalma:
- mozgatható csavarhúzó
- cipészkalapács
- védőmaszk
- szemüveg
- csavarkulcs
- villáskulcs/gyűrűs kulcs
- zoknis csavarkulcs
- csavarhúzó
- cserélhető csavarhúzó hegyek
- dió
- csavarok
- lyukakkal ellátott tábla

Csavarhúzó tápegység:
- 2 x 1,5 V AA (nem tartozék)

Méretek:
- csavarhúzó 16 x 5 x 15 cm

A szerszámkészlet egy több elemből álló készlet egy kis barkácsolásrajongó számára, amely minden ezermester számára hasznos lesz. A gyerekek szeretik megfigyelni a felnőtteket és utánozni őket. Ez egy rendkívül fontos időszak a gyermek és a szülő együtt töltött idejére. Ezért egy kis segítőnek, aki biztonságosan segít a házimunkában, ez a műanyag készlet tökéletes lesz.
Minden kis barkácsolónak rendelkeznie kell ilyen eszközökkel, hogy apa vagy nagypapa segítőjévé váljon, és meghibásodás esetén gyorsan orvosolja a problémát. A készlet sok kis segítőt fog szórakozni bütykölés közben.
Raktáron
5 200 Ft
Adatok
Cikkszám:
jok42
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek