BeSafe iZi Up X3 ISOFIX

-25%
VAN
Raktárkészlet:
BeSafe iZi Up X3 ISOFIX
79 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

59 900 Ft
Kezdete: 2022.06.19   A készlet erejéig!
Skandinávia vezető gyártója, a BeSafe elve, hogy autózáskor a gyermeküléseknek kell a lehető legmagasabb biztonsági szintet nyújtaniuk. E nagyfokú biztonsághoz hozzátartozik, hogy a gyermeket négyéves koráig menetiránynak háttal bekötött ülésben szállítsuk. Amikor azonban felcseperedik, és a világot megnövekedett érdeklődéssel szemléli, kívánságai és véleménye közvetlen figyelmet követelnek. Amíg el nem éri a 36 kg-ot, vagy a 135 cm-es magasságot, a felelősségteljes szülők továbbra is biztonsági ülésben utaztatják, hiszen az egyszerű ülésmagasítók nem biztosítanak oldalvédelmet a fejnek és mellkas, has környékének. Az iZi Up üléssel a legnagyobb védelmet adjuk meg neki ahhoz, hogy közvetlen kapcsolatban maradhassunk vele utazásaink során is. Az iZi Up X3 Fix az autó ISOFIX rendszeréhez kapcsolható, külön övvezetők nélkül. Így az ülés biztonságosan és egyszerűen rögzíthető, elkerülve a nem megfelelő beszerelést. A BeSafe kényelmet és biztonságot nyújt a gyermeknek, nyugalmat a szülőknek.
Az iZi Up ülés, csoportjának versenytársaival ellentétben két alvóhelyzetbe is dönthető, melyeket már akár a gyermek is megtehet önállóan, a fogantyúk segítségével.

Side Impact Rotation védelem az oldalirányú ütközéskor
A BeSafe megtalálta a megoldást az ISOFIX rögzítés egyetlen hátrányának kiküszöbölésére! A forradalmi SIR-fejlesztés kiemelkedően magas védelmet biztosít a gyermeknek. Ütközéskor az autót oldalról érő hatásra válaszul ez a gyermekülés elfordul, így védve meg kis utasát a lehetséges sérülésektől. Tekintse meg csatolt videónkat!
Adatok
Cikkszám
1464
Tömeg
9 kg/db
Hasonló termékek