Chicco MAMMY Szülés utáni betét 30 db
Chicco MAMMY Szülés utáni betét 30 db
2 700 Ft

Chicco MAMMY Szülés utáni betét 30 db

véralvadék, szövettörmelék, méhseb váladékfelfogására készült.

Kiszerelés: 30 db

Egy csomag betét vásárlása elegendő a szüléshez, többre nem lesz szükség, azonban ennek elhasználása javasolt.
Előnyök:

a gátvarrat nem akad bele
nem csúszik el a betét, mert kellően hosszú a lábak között
ezért nem folyik túl a váladék, így a hálóing sem lesz foltos
a betét hossza 38 cm, a legbiztonságosabb méret a kórházi fekvés idejére
a felső vattaréteg megőrzi a váladék eredeti színét, szagát, állagát, és ez fertőzés esetén fontos információt ad az orvosnak
a folyadékelnyelő abszorbens golyók kocsonyássá kötik a váladékot, nem folyik ki

Hasznos Tudnivalók:

A szülés után azonnal megkezdődik a szervezet tisztulása erős váladékozással. Az első 2-3 nap darabos, sűrű, intenzív váladékozást jelent. A teljes tisztulási folyamat 4-6 hét, a végén híg, nyálkás, világos váladékkal.

A tisztulási vérzés elején van szükség a speciális szülésbetétre. Pár nap után már normál intimbetét is elegendő lesz.

Hüvelyi szülés: mindig sok a váladék, de egyénileg változó, hogy mennyi ideig tart a darabos méhtörmelék távozása. 1-3 nap.

Császárszülés: előfordulhat kevesebb és kevésbé intenzív váladékozás, ha a szülés alatt a méhet kitisztítják, amikor az újszülöttet kiveszik.
Szükséges javasolt mennyiség:

Szülés utáni két óra: akár 6-8 betétre is szükség lehet ebben a két órában! Nagyon gyors és erős a sűrű, darabos váladék távozása!

Kórházi 2-3 nap: a váladék darabos, intenzív része 2-4 nap alatt távozik. Napi 4-5 betétcsere javasolt higiéniai okok és a friss gátvarrat tisztántartása miatt, még akkor is, ha hirtelen lecsökken a váladék mennyisége.

További napok otthon: Éjszakára még használjuk a Chicco szülésbetétet, amíg van belőle. Nappal már egyéb menstruációs betét, majd aztán intimbetét is megfelelő lesz, a váladékozás csökkenésének megfelelően. Tampont ne használjunk.
Mit ne használjon:

Ne használjon utcai intimbetétet, sima menstruációs betétet vagy vizeletfelfogásra kitalált inkontinencia betétet, illetve tampont se. A szülés utáni váladékozás speciális gondozást igényel.Eldobható alsók: higiénikusabb és sokkal egyszerűbb megoldás a kórházban a bőre szabott vagy nagyon rugalmas anyagú eldobható alsókkal használni a Chicco szülésbetétet.

Raktáron
2 700 Ft
Adatok
Cikkszám:
1961
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek