Coccolle Lyra 360°-ban forgatható Isofix autosülés 0-36 kg Greystone
Coccolle Lyra 360°-ban forgatható Isofix autosülés 0-36 kg Greystone
54 900 Ft

Coccolle Lyra 360°-ban forgatható Isofix autosülés 0-36 kg Greystone

Tökéletes partner hosszú utazásokhoz
Raktáron
54 900 Ft
Részletek
Az autós gyerekülés kötelező! Bár a szülőknek egy része enged a ragaszkodásnak és a sírásnak és a kicsiket ölben vagy az autó biztonsági övében rögzíve hordozni nem jöhet szóban! Ebben az esetben, a szülők egy nagy veszélyben hozzák a gyereket, igazán a kicsik életét kockáztatják!!!

A Coccolle Lyra autósülés születéstől 36 kg-ig (kb. 12 éves korig) használható, amely minden korosztály számára megfelelő: 4 különálló korcsoport, 5 üléspozíció, 8 pozícióban állitható felytámla. Az ülés maximális kényelmet és biztonságot nyújt a használat minden szakaszában, mivel Isofix rögzítőrendszerrel és top tether övvel is fel van szerelve, amely dupla szintü stabilitást garantál.Az autósülés a 0+/1 csoportoknál a menetirányál ellentétes modón használható, majd az 1., 2. és 3. kórcsoportnál már megforditható a menetirányál megegyezve. Az autósülés 2 hátradöntési pozícióval van ellátva amelyek használhatoak az első szakaszában és 5 hátradöntési pozícióval - az 1., 2. és 3. csoport használat során.

A Coccolle Lyra autósülés oldalsó védelmi rendszerrel van felszerelve, amelynek feladata az esetleges ütések hatását minimázilása. A fejtámla 8 különböző pozícióban állítható, hogy teljesen testreszabható legyen a gyerek részére. A fejtámla beállításával az ülés szélessége megváltozik – így a kicsi minden korosztályban kényelmesen érezheti magát.Az üléshuzat fröccsöntésselt műanyagból készült - egy szilárd, tartós anyag, amely ütközés esetén maximális eredményt ad. Az autósülés építésében használt ESP hab képes minimalizálni az ütközés által okozott lehetséges impaktust.

Az újszülött betét nagyon hasznos a baba életének első hónapjaiban; eltávolítható - így több mozgásteret biztosít bármilyen életkorú gyerekek számára; a gyerekek kényelmének növelése érdekében az 1. csoporttól kezdve javasolt eltávolítani.Az öveket és a fejtámlát egyidejűleg, automatikus modón lehet beállítani – nincs szükség egyik alkatrészek eltávolítására sem.A termék járműben szerelése egyszerű, a színes jelölés (amely az ülésre van nyomtatva) vezérli. Az üléshuzat levehető és kézzel, semleges mosószerrel mosható.

Használati javaslatok:

Menetiránnyal ellentétesen: - 0+ , 1 csoport (0-18 kg)

Menetiránnyal megegyezve:- 1 + 2 + 3 csoport (9-36 kg)

Oldalsó irányban - a gyerek az autósülés be-/kivételekor - ebben az esetben szigorúan tilos vezetés közben használni oldalsó irányban.

A szülő egyik fő célja, hogy biztonságot biztosítson a gyerekének. Ez néha, vagy talán sokszor, pontos szabályokat és korlátokat jelent.

Fő jellemzők:

• Minden korosztály számára megfelelő, 0-36 kg között használható

• 360 fokos forgatási rendszerrel ellátva

• újszülött betéttel ellátva

• Maximális állíthatóság és kényelem: 2 hátradöntési pozíció a menetiránnyal ellentétesen, 5 hátradöntési pozíció a menetiránnyal megegyezve

• Minőségi, tartós anyagokból gyártva

• Oldalsó védelemmel ellátva
Adatok
Cikkszám:
Lyr1
Tömeg:
10 kg/db
Hasonló termékek