Coccolle Velsa i-Size 40-150 cm gyerekülés Taupe brown
Coccolle Velsa i-Size 40-150 cm gyerekülés Taupe brown
65 000 Ft

Coccolle Velsa i-Size 40-150 cm gyerekülés Taupe brown

Miért vásárold?

*bizonyitva az új R129 iSize szabvány szerint

*használható 40 és 150 cm (0-36 kg) között

*360 fokban forgatható, alvó pozició RF és FF-ben is
Raktáron
65 000 Ft
Részletek
Az új Coccolle Velsa iSize autósülés a kicsik kényelmét garantálja az életük első percétől és a hosszú idejű használat folyamán. A szülők részére, intuitív használati módszerrel rendelkezik a forgatási rendszernek köszönhetően, így tényleg egyszerű a gyereket a termékben be tenni és kivenni, de azt is hogy a terméket a megfelelő irányban hozni.
A Coccolle Velsa biztonságot nyújt az összes használati módszerben, minden súlyban amelyben egy 40 és 150 cm közötti gyerek elérhet. Az iSize biztonsági szabvány szerint, jön egy ajánlás amely szerint a menetiránnyal ellentétes pozíciót használni kell 15 hónapos korig – egy feltétel amelyet a Velsa autósülés sikerrel teljesíti. Extra kényelemre, a termék jól kipárnázva van hogy a gyerek fejlődését ne korlátozza és biztosíthasson kényelmes alvásokat utazás közben. A termék ellátva van oldalsó ütközés védelemmel, így egy baleset esetén az ütközés rázkódását az autósülés fogja felfogni, nem a gyerek teste.
Az autósülés könnyű felszerelni és használni mivel egy szigorúbb tesztelés alatt lett jóváhagyva; nem számít ha az anya vagy az apa csinál rajta módosításokat és helyezi el a gyereket. A gyerekülés 4 hátradöntési pozícióval rendelkezik akár ha a menetiránnyal megegyezve vagy ellentétesen van használva a termék. Az iSize szabvány szerint, az okos választás ebben a helyzetben az hogy a hátradöntési pozíciókat csak a menetiránnyal ellentétesen használni, 105 cm magasságig. A járműben felszerelést csak az isofix és top tether övvel lehet megcsinálni. A Velsa autósülés ellátva van kisbaba felszereléssel: fejtámla, újszülött betét (használható 75 cm-ig). Az ülés fejtámlája teljesen beállítható a gyerek magassága szering, az 5 pontos biztonsági öv beállítható és kivehető 105 cm után. Az összes textil anyagok használva a gyártásban nagyon kényelmesek és nem engedik meg a felmelegedést.

Fő jellemzők:

-iSize autósülés megfelelő 40 és 150 cm között, hasonló az ECE 0-36 kg súly kategóriával
-360 fokban forgatási funkció
-használható a menetiránnyal ellentétesen 15 hónapig
-a fejtámla beállítását nagyobb magasságra csak a menetiránnyal megegyezve lehet meg csinálni
-alkalmazkodó és fejlődőképes: az autósülés növekszik amennyiben a gyerek fejlődik
-isofix és top tether: kompromisszum nélküli felszerelés, akadály nélküli biztonság amikor a gyerekülés egy lesz a járművel
-minden járműben csatolható top tether öv
-SPS rendszer: védelem az oldalsó ütközések esetén
-testreszabható: beállítható fejtámla, hátradöntési pozíciók, újszülött betét, mini-fejtámla
- 5 pontos beállítási öv, eltávolítható a nagyobb gyerekeknek
Adatok
Cikkszám:
Vel3
Tömeg:
11 kg/db
Hasonló termékek