Fisher-Price: 2 az 1-ben tanuló okostelefon
Fisher-Price: 2 az 1-ben tanuló okostelefon
7 990 Ft

Fisher-Price: 2 az 1-ben tanuló okostelefon

Ma már bárkinek lehet okostelefonja, bizony a legkisebbeknek is. Azonban nem kell megijedni, a Fisher-Price 2 az 1-ben tanuló okostelefon kifejezetten babáknak lett kitalálva: nem rontja a szemet, és pont azt tanítja nekik, amire szükségük van. Az interaktív játéktelefon úgy néz ki, akárcsak az igazi, azonban az aranyos, tanuló kutyust és hugicáját ábrázoló képernyője játékra hívja a kicsiket.

A játék két tanulási móddal rendelkezik: a képernyőt felfelé csúsztatva „alkalmazás” gombok, lefelé csúsztatva pedig számgombok jelennek meg, amelyek megnyomásával fények, dalok és hangok aktiválódnak. Az oktató dalok, kifejezések és hanghatások elkalauzolják a babákat a számok, a számolás, a formák, valamint a színek világába. A játék több nyelven beszél: a földgömb piktogrammal jelzett gomb segítségével magyar, lengyel, cseh, szlovák vagy angol nyelvek közül lehet választani.

A nyomkodás, csúsztatás, hallgatás során fejlődik a kicsik szem-kéz koordinációja, finommotorikája, valamint auditív és vizuális érzékelése.
A játékot 9 hónapos kortól ajánljuk.

Csomagolás mérete: 16 x 21 x 5 cm

Tartalom: A játék elemmel működik (3 X AG13 (LR44)). Az elemeket megtalálod a csomagban.
Raktáron
7 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
fp10
Tömeg:
200 g/db
Hasonló termékek