Fisher Price Nagyon nagy kutyus
Fisher Price Nagyon nagy kutyus
14 990 Ft
ÚJ

Fisher Price Nagyon nagy kutyus

A legújabb Fisher-Price Nagyon nagy kutyus ölelnivaló és nagyon aktív barátja lesz babájának.
A baba érintésére izgalmas dalocskákkal és kifejezésekkel válaszol, amelyek több mint 90 dallal, hanggal, számmal, betűvel és kifejezéssel ismerteti meg a picit! A plüss kutyus tartalmazza az Intelligens fokozatok technológiát, mely lehetővé teszi, hogy a kiskutya együtt nőjön a gyerkőccel. Két játékszintű tanulási és mozgási funkció szórakoztatja a gyermekeket 18 hónapos koruktól egészen 36 hónapos korig! 
1. szint: Tanulás - A baba megnyomhatja Kutyus pocakját, hogy hallja az első szavakat állatok világával, a számokkal kapcsolatban, majd táncolhat egy szuper dalocskára.
2. szint: Elmélyülés - Ezen a szinten mókás kifejezések jutalmazzák a babákat, miközben a Kutyus számolásra, állathangok felismerésére, az ábécé megismerésére és még több táncra és mozgásra bátorítja őket!

A móka során a Fisher-Price Nagyon nagy kutyus bevezeti a babát a betűk, a színek, a számolás, a zene, az ok-okozat és sok egyéb érdekességek világába, emellett pedig fejleszti a szem-kéz koordinációt és a szórakoztató gyakorlatokkal hat a nagymotoros mozgások fejlődésére is.

A Fisher-Price Nagyon nagy kutyus 3 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elemmel működik. A csomagolás a kipróbáláshoz szükséges elemeket tartalmazza. A játék magyar nyelvű.
 
Raktáron
14 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
jat283
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek