Fogzáskesztyű rágóka menta
Fogzáskesztyű rágóka menta
1 490 Ft

Fogzáskesztyű rágóka menta

Minden baba életében nehéz időszak, amikor elkezdenek kibújni a fogacskái és bizony ez nagy kihívás a szülők számára is.

Feszül az ínye, mindent megrágna, sokszor és legtöbbször olyan dolgokat, amiket neki nem kellene, főleg a saját kis kezét.

Kezdenek előbújni az első fogcsírák, növekednek, igyekeznek kibújni, feltörni az íny felszínére, miközben folyamatosan feszítik a pici ínyét.

Ez bizony komoly fájdalmat okozhat számára, amellett, hogy beindul a fokozottabb nyáltermelés, duzzad az ínye, kipirosodik az arca és akár láza is lehet.

Éjjel sokat sírnak, nyugtalanok, ami miatt a család többi tagja sem tudja kipihenni magát.

De hát ez érthető. Ki bírná elviselni másképp ezt a fájdalmas folyamatot?

Szülőként természetes, hogy legszívesebben átvennéd a fájdalmát a gyermekednek, de legalább enyhíteni szeretnél rajta.

Mit tehetsz, hogy megkönnyítsd a fogzást számára?

Engedj neki rágni, adj neki rágni valót, hiszen ezzel csökkentheti a fájdalmát és masszírozza a kis ínyét is, ami segít neki megnyugodni.

Miért jobb mint egy sima rágóka???
Mert a baba keze szabad marad közben, nem kell szorítania semmit, így nem esik le semmi, csupán teheti amit szokott: kéz a szájba és rágcsi.

Sok rágóka létezik már, de miért ez a fogzáskesztyű a legpraktikusabb?

A válasz nagyon egyszerű: Csak megtisztítod az első használat előtt és felhúzod a csöppség kezére, amit amúgy is sokszor a szájába vesz, mivel az a legkézenfekvőbb.
Így nem kell neked hajolgatni, amikor a kezébe vehető rágókát odaadod neki és ledobja, vagy állandóan arra figyelned, hogy tiszta legyen a baba keze mielőtt elkezdi rágicsálni a saját ujjait. Te időt és energiát tudsz megspórolni, a baba pedig örül, hogy masszírozza a kis ínyecskéjét.

Legyél mellette és fokozott türelemmel segítsd át őt ezen a nehéz időszakon!
Raktáron
1 490 Ft
Adatok
Cikkszám:
lin2
Tömeg:
200 g/db
Hasonló termékek