Kidsee kihajtható babafotel XXL Minnie

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Kidsee kihajtható babafotel XXL Minnie
26 900 Ft
A MINNIE egér formájú plüss babafotel a legjobb ajándék, ha valami eredeti és praktikus ajándékot keresel ... valami mást és egyedit !
A minőségi alapanyagok, dekoratív kialakítása, a kifinomult hímzések és funkcionalitása teszi igazán különlegessé fotelágyainkat.

A gyerekek játszótársként fogják kezelni az óriás plüssfotelt, biztonságban fogják érezni magukat, ha kényelmesen elhelyezkednek benne.
Ha eljön az ebéd utáni pihenés ideje egyszerűen csak kihajtjuk a fotelt és ággyá alakítjuk és nem lesz kérdés, hol alszanak a kicsik.
Varázslatosan személyessé teszi a gyerekszobát.
A gyerekfotel huzata könnyen levehető és mosható, így nem okoz gondot a foltok, szennyeződések eltávolítása. A huzat cipzárral záródik.

Miért válaszd a kinyitható Minnie babafotelt?

A babafotel dekoratív kialakítása mesebeli szobát varázsol a kislányoknak, akik egyébként is szeretik a szép dolgokat.
Az óriás plüssfotel egy biztos pont lesz, amihez hozzá lehet bújni, sőt ha kihajtjuk, akkor aludni is lehet rajta. A babafotel könnyű és biztonságos, szélei lekerekítettek. A gyerekek is könnyen át tudják helyezni a szobában bárhová. A plüss huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható.

Előnyök:

Ha eljön az ebéd utáni pihenés ideje egyszerűen csak kihajtjuk a fotelt és ággyá alakítjuk. Tökéletesen harmonizáló színei, a kifinomult hímzések, a fotel kiváló kidolgozása és funkcionalitása teszi a fotelágyainkat a legjobb ajándékká. Varázslatosan személyessé teszi a gyerekszobát.

A gyerekfotel huzata könnyen levehető és mosható, így nem okoz gondot a foltok, szennyeződések eltávolítása. A huzat cipzárral záródik.

Miért válaszd a kinyitható babafotelt?

Biztonságérzetet kelt a kisgyerekben, hogy felbukkan egy ismerős figura a gyerekszobában. Kihajtható, meg lehet ágyazni rajta és a délutáni pihenés kedvenc helye lehet. A babafotel könnyű és biztonságos, szélei lekerekítettek. A gyerekek is könnyen át tudják helyezni a szobában bárhová. A plüss huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható.

Előnyök:

formatartó
a tökéletesen elkészített hímzés a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelel
puha és kényelmes
a legjobb minőségű anyagokból készült (plüss és hab párnázás)
a biztonság és a gyermekek általi használatra való jóváhagyás tekintetében megfelel a szigorú Európai Uniós szabványoknak (CE, EN71)
cipzárral levehető huzat - kényelmes és praktikus a használat

Méretei:

magassága: 56 cm
szélessége: 55 cm
hossza kibontva: 120 cm
Adatok
Cikkszám
kid26
Tömeg
3 kg/db
Hasonló termékek