Kidwell Trasti biztonsági kapu 74-104 cm
Kidwell Trasti biztonsági kapu 74-104 cm
21 990 Ft
ÚJ

Kidwell Trasti biztonsági kapu 74-104 cm

Kidwell Trasti biztonsági kapu 74-104 cm

A Kidwell olyan megoldásokat kínál, amelyek biztosítják gyermeke teljes biztonságát otthon. Trasti biztonsági kapunk a megfelelő megoldás azoknak a szülőknek, akik biztonságos környezetet szeretnének biztosítani gyermekeiknek.
Raktáron
21 990 Ft
Részletek

A termék jellemzői és előnyei

Szerszám nélküli összeszerelés - stabil, bővíthető szerkezet
Természetes fenyőfa és porszórt acél kombinációja
AutoClose funkció - a kapu önzárása
Ajtónyitási zár - amikor a kaput 90° felett nyitják
Dupla nyitás elleni védelem
A készlet 2 hosszabbítót tartalmaz - 7 cm és 14 cm
A kapu minimális szélessége hosszabbítás nélkül – 74-84 cm
A kapu maximális szélessége bővítmények használatakor - 104 cm

Könnyű összeszerelés

Az átjáró felszerelése gyors és egyszerű, szerszámok használata nélkül. Más hasonló termékekkel összehasonlítva a beépítéshez nem kell lyukakat fúrni a falba vagy a keretbe, elég a mellékelt csavarkulcsot és a tágulási csavarokat használni A tágulási csavarok használatával a kapu szerkezete ugyanolyan stabil, és nem kell aggódnia, hogy gyermeke billentse meg. A mellékelt kulccsal pontosan illesztheti a kaput a falra vagy az ajtókeretre. Néhány pillanat múlva biztos lehet benne, hogy gyermeke biztonságos helyen van. Szilárd és esztétikus védelmet nyújt otthonának.
Számos szélesség-kombináció lehetséges

A kapu szélessége 4 db gumiborítású csavarral állítható, így otthonod különböző helyeihez igazíthatod. A készlet tartalmaz még két, 7 cm-es és 14 cm-es hosszabbítót, amelyek segítségével a kaput a különböző szélességű ajtókeretekhez és lépcsőkhöz illesztheti.
Biztonság mindenek felett

Nem kell aggódnia, ha a kapu zárva van. Termékeink AutoClose funkcióval vannak ellátva, amely automatikusan zárja a kaput, biztosítva a folyamatos biztonságot. A kapu dupla nyitású zárral van felszerelve, amely biztosítja, hogy gyermek ne nyissa ki a kaput. Ezenkívül a Trasti-kapu 90°-os zárral rendelkezik. Nyitva marad és nem záródik magától, így könnyebben használható.
Modern és elegáns megjelenés

Segítünk gondoskodni az esztétikáról. A Trasti célt a modern és elegáns dizájn, a természetes fenyőfa és a porszórt acél kombinációja jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Így nem kell feláldoznia az eleganciát a biztonság érdekében.
LEÍRÁS

Márka: Kidwell
Modell: Trasti
Szín: Grafit
Anyaga: fenyőfa, acél
Hosszabbítás: 7 cm és 14 cm
A fő kapu méretei: 76x77x3,5 cm
Maximális kapuszélesség (hosszabbítókkal): 104 cm
A termék súlya: 6,5 kg
Kiszerelés: 75,9 x 5,2 x 81,2 cm
A készlet tartalma: lengyel nyelvű használati utasítás, csavarkulcs, 4 feszítőcsavar, 4 csavaros kupak, 2 hosszabbító
Szimbólum: BRZATRA01A1
Kód: 5901130098972

Gyermekbiztonsági kapuink nem csak egy termék – a béke és a biztonság garanciája gyermeke számára. A Kidwell márka kiválasztásával a legjobb védelmet választja családja számára.
Adatok
Cikkszám:
AjtK1
Tömeg:
7 kg/db
Hasonló termékek