Kidwell Weston Isofix gyerekülés I-Size 100-150cm (15-36kg) szürke
Kidwell Weston Isofix gyerekülés I-Size 100-150cm (15-36kg) szürke
44 990 Ft

Kidwell Weston Isofix gyerekülés I-Size 100-150cm (15-36kg) szürke

Ha megfelelő gyerekülést keresel egy nagyobb gyermek számára, és gyermeked biztonsága a legfontosabb számodra, a Kidwell Weston modellje lesz a tökéletes megoldás.
Az i-Size jóváhagyásnak köszönhetően, amely megerősíti a legújabb biztonsági szabványoknak való megfelelést és a használat kényelmét garantálja, biztos lehetsz benne, hogy minden utazás örömet okoz.
Megbízható gyerekülés éveken át! A Kidwell Weston autósülés 100-150 cm magas gyermekek számára készült.
A fejtámla többfokozatú magasságállításának köszönhetően, a termék együtt növekszik a gyermekkel, 3 éves kortól kb. 12 éves korig használható.
Az ülés rögzítése ISOFIX rögzítőkkel és autós övekkel történik. Az ISOFIX rendszer biztosítja az ülésrögzítés tartósságát és stabilitását, csökkenti a gyermekre ható erőket hirtelen fékezéskor vagy ütközéskor.

A gyerekülés fejtámlájába és ülésébe beépített speciális vezetőknek köszönhetően, melyek biztosítják az autós öv helyes elvezetését, megbizonyosodhatunk a gyermek stabil rögzítésében. A szilárd felépítés és a kiegészítő védelem garantálja a biztonságot. Megerősített szerkezet és fejlett ASP (Advanced Side Protection) oldalvédelmi rendszer – oldalütközés esetén elnyeli az erőt - teszi még biztonságosabbá a gyerekülést. A megfelelően profilozott, mély fejtámla védi a gyermek fejét és nyakát, és elnyeli az ütközéskor fellépő erőket. A fejtámla 10 fokozatú magasságállításának köszönhetően, pontosan gyermekünk magassághoz tudjuk állítani, így biztosítva a maximális védelmet. Az ülés jobb és bal oldalra is felszerelhető pohártartóval van felszerelve, melynek köszönhetően a kis utasunk könnyen hozzáférhet az elmaradhatatlan italához. Egy ilyen tároló ideális hely lehet egy kedvenc játék tárolására is, amelyet a gyerkőc mindig szívesen tart kéznél.

Jellemzői:
- 2in1 konstrukciós: biztonsági gyerekülés és ülésmagasító
- Súlya: 6,8 kg
- Mérete: 40 x 43 x 61 - 80 cm
- Gyermek magassága: 100 - 150 cm
- Gyermek kora: 3 - 12 év
- Gyermek súlya: 15 - 36 kg
- Egyszerű előre néző rögzítés
- Az ülés rögzítése ISOFIX rögzítőkkel és autós övekkel történik
- A szilárd felépítés és a kiegészítő védelem garantálja a biztonságot
- Levehető, mosható huzat
- Jobb és bal oldalra is felszerelhető pohártartó


i-Size által jóváhagyva:
A Kidwell Weston gyerekülés a biztonság és a jó minőség garanciája. Az i-Size címke azoknak az autósüléseknek van fenntartva, amelyek megfelelnek a legfrissebb, nagyon szigorú európai biztonsági szabványnak. Az R129 -es jóváhagyásnak (közismertebb nevén i-Size) köszönhetően a gyermek fejének, nyakcsigolyáinak és vállának jobb védelme biztosított, amit a korlátozó ütközési tesztek is megerősítenek.
Raktáron
44 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
kid33
Tömeg:
8 kg/db
Hasonló termékek