Kocka szortírozó játék kisgyermekeknek gumiszalagokkal
Kocka szortírozó játék kisgyermekeknek gumiszalagokkal
3 990 Ft

Kocka szortírozó játék kisgyermekeknek gumiszalagokkal

A szortírozó kocka egy olyan termék, amely minden kisgyermek érdeklődését és figyelmét felkelti. A kockák kiváló minőségű műanyagból készültek, finom színekben és formákban: háromszög, négyzet, kör, csillag, gömb, virág és ötszög.
Raktáron
3 990 Ft
Részletek
A szortírozó kocka egy olyan termék, amely minden kisgyermek érdeklődését és figyelmét felkelti. A kockák kiváló minőségű műanyagból készültek, finom színekben és formákban: háromszög, négyzet, kör, csillag, gömb, virág és ötszög. A kocka négy oldalán színes gumiszalagok kerültek elhelyezésre, míg az ötödik oldalon egy fal található négy különböző formájú lyukkal, a gyermek feladata pedig az, hogy a blokk alakját a megfelelő lyukhoz illessze. A játék az elemek beillesztéséből és eltávolításából áll az oktatókockából. Játék közben a gyermek fejleszti az érzékszerveit és fejleszti a kézügyességét. Minden egyes blokkotkülönböztet meg, ami eléggé felkelti a gyermek kíváncsiságát ahhoz, hogy kivegye és visszategye őket a szortírozóba. A játék egyesíti a kézi játékok és a gondolkodási készségeket fejlesztő játékok legjobb tulajdonságait.

Akészletben:
- kockaszortírozó
- 10 darab kocka.

Méretek:
- kocka 12 cm x 12 cm x 12 cm
- blokkok mérete 3 cm x 3 cm x 2,7 cm-től 5,5 cm x 4,5 cm x 4 cm-ig (a blokkok mérete a formától függően változhat).

A játéknak köszönhetően a gyermek gyakorolja a formák és színek megkülönböztetését, megtanulja az első betűket, valamint megtanulja a logikus gondolkodást és az összehasonlítást. A blokkokkal való játék segíti a kézügyesség és a szem-kéz koordináció fejlesztését. A játék serkenti az érzékszerveket és felkelti a gyermek kíváncsiságát. A készlet színes, vonzó dobozban van csomagolva, ideális ajándékba.
Adatok
Cikkszám:
ZA4310
Tömeg:
500 g/db
Hasonló termékek