Lionelo Riya sport babakocsi - szürke

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
Lionelo Riya sport babakocsi - szürke
83 900 Ft
Újszülött kortól
Maximális terhelhetőség: 15 kg-ig
Ülés dölésszöge 3 pozícióba állítható, egészen vízszintes fekvő helyzetig
Kerekei: Lengéscsillapítóval ellátott PU kerekek; Elől: 17,5 cm, hátul 23 cm
Bevásárlókosár max. terhelhetősége: 2 kg
XXL kupolával
Ülése felszerelhető menetiránnyal megegyezően és -háttal is
Könnyen, kompakt méretre csukható
Állítható szülőkar 3 fokozatban ( 103cm, 106cm, 109 cm)
Univerzális adapterrel, a babahordozó felszereléséhez
Tartozékai között megtalálható: pelenkázó táska, esővédő, szúnyogháló, lábzsák
Részletek
A LIONELO RIYA NEM ALKALMAS FUTÁSHOZ!

A Riya babakocsi kényelem és biztonság elegáns stílusban. A környéken tett séták és a hosszabb utak rendkívül kényelmesek lesznek a gyermek és a szülő számára egyaránt, a készletben használt érdekes megoldásoknak köszönhetően. A nagy, kényelmes ülés magas háttámlával és a kerettel kombinálva nagyszerű sokoldalúságot és lehetőséget ad arra, hogy minden pillanatot együtt ünnepeljünk.
A babakocsi teljesen állítható
Elülső és hátsó ülés
Az ülés előre vagy hátrafelé felszerelhető - így a baba a hangulatától és igényeitől függően megfigyelheti a környéket, vagy szemkontaktust tarthat szüleivel.
Háttámla beállítása

Annak érdekében, hogy a baba mindig kényelmes legyen, a babakocsit kényelmes beállító rendszerrel látták el - a mechanizmus lehetővé teszi a helyzet megváltoztatását fekvésről ülésre. A három helyzet lehetővé teszi a gyermek számára, hogy ízletes szundításba kezdjen, és kíváncsian figyelje a körülötte lévő világot.
Lábtámasz beállítása

A lábtartó három kényelmes helyzetbe állítható, biztosítva a kényelmet egy kis utas számára. A lábtartót könnyű tisztán tartani - csak törölje le egy ruhával, mivel teljesen ökobőr borítja.


XXL kupola speciális fényvédő anyaggal

A Riya babakocsi nagy fülkéjének köszönhetően semmilyen időjárási körülmény nem akadályozza meg a járást. Tökéletesen védi a babát a széltől, az esőtől és a naptól, de több helyet is biztosít benne. A fülkében elhelyezett átlátszó ablak szellőzőhálóval lehetővé teszi a szülők számára, hogy bármikor lássák, hiányzik-e a gyereknek valami. A lombkorona UPF 50+ szűrővel rendelkezik , amely visszaveri az UV sugarakat, ami biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a fülkében, pozitívan befolyásolva a baba kényelmét. A hidrofób anyag biztosítja a vízállóságot, ennek köszönhetően a baba esőben is biztonságban lesz.


Teljes mobilitás
Könnyen összehajtható kompakt méretre

A Riya babakocsi könnyű , kompakt méretű összecsukható rendszerrel van felszerelve , így a tárolás során nem sok helyet foglal el. A kerekek könnyű és gyors összeszerelése "kattintással" lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt leváltsák őket a vázról, és ezzel tovább csökkentsék a foglalt helyet. A kettős hajtogatási rendszer és a retesz a spontán hajtogatás ellen növeli a biztonság szintjét. A babakocsi alacsony súlya miatt nagyon mozgékony, így könnyen mozgatható vagy fel lehet vinni a lépcsőn.
Készen áll a sétára a dobozból!

A szülők kényelmének kielégítése érdekében a Riya babakocsi könnyen és gyorsan összehajtható kompakt méretűvé, ülésével a menetirány felé nézve. Ennek a funkciónak és az ugyanolyan gyors szétszerelésnek köszönhetően azonnal megkezdheti a szabadidős sétát, miután levette a babakocsit az autó csomagtartójából!


Kényelem a szülő számára
Fogantyú beállítása

A fogantyú 3 lépéses beállításának (103 cm / 106 cm / 109 cm) köszönhetően a babakocsi vezetése kényelmes lesz mind a magas, mind az alacsonyabb szülők számára.
Nagy kosár, könnyen hozzáférhető

Egy tágas kosárban elférnek az összes szükséges ápolási kellék és a baba kedvenc játékszerei. Vásárláshoz is tökéletes.
Stílusos, tágas táska

Hasznos szülőtáska sok zsebbel és rekesszel a séta minden szükséges kiegészítőjének tárolására.
Könnyen állítható hevederek

Az övek könnyű hozzáférése megkönnyíti a gyermekhez való könnyű és gyors beállítást.


Teljes kényelem
Nagy, karbantartást nem igénylő kerekek fékkel

A Riya babakocsi nagy szilárdságú, karbantartást nem igénylő csapágyas PU kerekekkel van felszerelve . A kerekek rendkívül manőverezhetőek és kényelmesek. A kerekek 360 fokos elfordulásának köszönhetően a kocsi sokféle felületen simán fut. A jelzéssel ellátott központi fék garantálja a teherautó kiváló irányítását. Az első kerekek reteszelhetők, hogy egyenesen haladhassanak.
Dupla párnázás

A lengéscsillapítók jelentősen csökkentik az ütéseket egyenetlen felületeken haladva. A Riya babakocsi kettős rezgéscsökkentő rendszerrel rendelkezik - az első és hátsó kerekekben elhelyezett lengéscsillapítók tökéletesen alkalmassá teszik a Riya babakocsit mind a városba, mind a "terepre".
Összecsukható és kivehető fejpánt

A biztonsági rúd gyorsan leválasztható bármely oldalról és oldalra hajtva a gyermek kényelmesen elhelyezhető. Ennek köszönhetően nem kell "rögzíteni" a szerkezetet és teljesen eltávolítani a fejpántot - az Ön ideje a legfontosabb! A fejpánt sok helyet biztosít, így kényelmesen felöltözheti gyermekét egy téli sétára.


Biztonságos hely és a legjobb minőség
5 pontos hám

Nagyobb biztonságot nyújtanak vezetés közben. A további párnák növelik az utazási kényelmet és megakadályozzák a gyermek érzékeny bőrének kopását.
Különleges anyag

A babakocsiban használt szövet nagyon ellenáll a kopásnak és a nyújtásnak , ugyanakkor barátságos a kis utazó bőrével szemben. Ezt az anyagot nagyon könnyű tisztán tartani.
Keret könnyű alumíniumból

A váz alumíniumból készült - biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást és évekig fényessé teszi a szerkezetet. Ezenkívül az alumínium váz rendkívül könnyű és korrózióálló.
Bizonyított minőség

A babakocsi többlépcsős ellenőrzésen esett át - számos belső kontrollt és tesztet is átment egy független tanúsító laboratóriumban - az Intertek-ben. Teljes megfelelés az EN 1888 európai biztonsági szabványnak.


Szúnyogháló

A szúnyogháló rugalmas szövetből készült, szellős hálóból készül. Nagyon könnyen telepíthető, szorosan illeszkedik a babakocsihoz, biztosítva a védelmet a szúnyogok és más hívatlan vendégek ellen.
Eső ponyva

Az esővédő védi a gyermeket a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. Ez lehetővé teszi, hogy az eső ellenére folytassa a sétát.
Adatok
Cikkszám
lio213
Tömeg
9 kg/db