MAM Supreme Night cumi szilikon 2db 6+ hónap
MAM Supreme Night cumi szilikon 2db 6+ hónap
3 690 Ft

MAM Supreme Night cumi szilikon 2db 6+ hónap

Aktuális színek és minták után érdeklődjön !

A fogdeformációk kockázatának csökkentésére kifejlesztett különösen bőrbarát cumi.
Az extra vékony és rugalmas szívóka lehetővé teszi a zárt szájtartást, hogy a babák természetes módon tudják becsukni a szájukat cumizás közben.
Ez a fogaknak elegendő helyet hagy a normál növekedéshez.
Az extra nagy szellőzőlyukaknak köszönhetően különösen kíméletes a babák érzékeny bőréhez. A cumi gombja világít a sötétben.
Szakértők által ajánlva: MAM Supreme használata ajánlott az egészséges fogak és állkapocs fejlődésének támogatására.
MAM SkinSoft szilikon szívóka, amely a bőrhöz hasonló, ismerős érzést nyújt és a babák 94%-a* elfogadja (*piackutatás 2010-2018; 1383 babával tesztelve).
Szimmetrikus formájú szívóka, amely mindig tökéletesen illik a baba szájába.
Gyorsan & egyszerűen megfogható gombbal, amelyre könnyen rácsatolható a cumitartó szalag. Hajlított pajzs a maximális kényelemért.
Bőrbarát a nagy szellőzőlyukaknak köszönhetően. Minden MAM Supreme cumi sterilizáló- és szállítódobozzal kapható.
A MAM cumikat gyermekorvosokkal, fogorvosokkal és fogszabályozó szakemberekkel folytatott egyedülálló csapatmunkával fejlesztjük a kezdetektől fogva.
Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára.

- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Ár: 1845/Db
Raktáron
3 690 Ft
Adatok
Cikkszám:
mam85
Tömeg:
200 g/db
Hasonló termékek