Magyarul beszélő sétálógolyó
Magyarul beszélő sétálógolyó
12 990 Ft

Magyarul beszélő sétálógolyó

Varázslatosan mozgó beszélő labda. A Vtech golyó elsősorban azoknak a gyermekeknek készült, akik most kezdenek helyet változtatni. A golyó gombjait nyomkodva különböző dallamokat és dalokat hallanak, megismerkednek az első színekkel, formákkal, állatokkal és hangokkal, amiket azok kiadnak. A golyóban levő szerkezet magától mozgatja a játékot. A színesen villogó fények és mulatságos hangok a gyermeket mozgásra késztetik.

Szülőbarát megoldások: - Az automata kikapcsolás elemtakarékos.- Funkcionális és tartós kivitelezés teszi a játékot hosszú élettartamúvá és biztonságossá.- Kétféle hangerő- 3 db "AA" (LR6) elemet tartalmaz, amelyek rövid élettartamúak, csak bemutató célzattal.- Megismertet az első színekkel, formákkal és állatokkal- Segít az első szavak megtanulásában- SZENZORIKUS FEJLŐDÉS- Kedves állatok, színek és villogó fények keltik fel a gyermek érdeklődését.- A golyó fejleszti a tapintást és segít megismerni a világot- MOTORIKUS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE- Nagy színes gombok és forgó katicabogár segítik a látás-mozgás koordináció fejlődését.-

A magától mozgó golyó arra készteti a gyermeket, hogy kövesse, így mászásra és lépkedésre ösztönzi.- FELFEDEZÉS ÉS TANULÁS- A különböző hangok és dallamok fejlesztik a gyerek képzelőerejét.- A vicces mondatok és dalok a világ felfedezésére és megismerésére ösztönzik a gyermeket. A Magyarul beszélő sétálógolyó - Vtech 0,6 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.
Raktáron
12 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
2310
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek