Milian Baby One légzésfigyelő 1 db érzékelőlappal

VAN
Raktárkészlet:
Milian Baby One légzésfigyelő 1 db érzékelőlappal
23 990 Ft
Elsősorban babafészek alá, bölcsőbe vagy babaöbölhöz ajánljuk a használatát. A babaöböl nem érintkezhet a felnőttek ágyával, mert a felnőttek mozgása átadódhat!

Három hónapos kortól 60×120 cm-es kiságyban is javasolt a használata. 3 hónapos kor előtt babafészek használata szükséges, ha kiságyban altatják a babát.

Ikerbabás használat esetén legalább 2 db érzékelőlap szükséges (babánként 1-1). A babákat külön kiságyban kell fektetni!

Egyszerű és biztonságos: Csak kapcsold be, a többiről a készülék gondoskodik. Az érzékelőlap a matrac alá helyezve is érzékeli a babád legapróbb mozdulatait is.

Visszanézhető 12 perc: Az utolsó 12 perc jelzési értékei bármikor visszanézhetőek. Riasztás esetén fontos információ lehet az azt megelőző néhány perc történése.

Elemfeszültség figyelés: A készülék több hónapig képes működni 2 db AA típusú alkáli elemről, azok lemerüléséről még időben tájékoztat.

Választható grafikus, vagy numerikus mozgáskijelzés. Grafikus kijelzés esetén a két érzékelőlapon mért mozgás külön-külön oszlopban jelenik meg. Számkijelzést választva a 3 másodpercenként felvillanó szám jelzi a legnagyobb mozgásértéket.

Egyéni beállítások lehetősége. Az érzékelési küszöbszintet (azt, hogy a kijelzett mozgásértéket melyik értéktől fogadja el jónak a készülék) a felhasználó is beállíthatja.
Adatok
Cikkszám
mat149
Tömeg
1 kg/db
Hasonló termékek