MoMi Tobis 4 kerekű futóbicikli szürke
MoMi Tobis 4 kerekű futóbicikli szürke
16 990 Ft

MoMi Tobis 4 kerekű futóbicikli szürke

A kerékpározást a lehető leghamarabb el kell kezdeni, mert rengeteg előnnyel és pozitív hatással van a gyermekek fejlődésére. A MoMi Tobis 4 kerekű futóbicikli első és hátsó két kerekének köszönhetően sokkal stabilabb mint a hagyományos 2 vagy 3 kerekű társai amely lehetővé teszi, hogy a legkisebbek korábban és biztonságosabban használják. Fejleszti a fiatal testizmokat és egyensúlyérzéket, illetve segíti koordinációt.

A szürke, fehér és menta árnyalatai tökéletes választás kisfiúknak. Stabil biztonságos és önfeledt szórakozást biztosít - a 4 kerekű futóbicikli ugyanis buborékokat fúj! A buborékokat egyetlen gomb megnyomásával elindíthatod, így ez még egy 2 éves gyerekek számára is egyszerű.

A buborék fújás azonban nem az egyetlen látványossága a futókerékpárnak - kürtöl és több színben világít belopva magát a kicsik szívébe.

A MoMi TOBIS szürke 4 kerekű futóbicikli nemcsak funkciói miatt vonzó, hanem nagyon praktikus és biztonságos is. A kormányon csúszásgátlós és magassága 3 pontban állítható, így gyermekéhez illesztheti. Az ülés széles és kényelmes.

Az ülés alatt található a tartály a buborékos folyadék számára. Ez azonban a kicsik számára nem elérhető mivel csak a mellékelt kulccsal nyitható.
Raktáron
16 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
mom125
Tömeg:
3 kg/db
Hasonló termékek