Momi Mizo futóbicikli pink
Momi Mizo futóbicikli pink
16 990 Ft

Momi Mizo futóbicikli pink

Ismerkedjen meg a MoMi MIZO futóbiciklivel, az ideális választással, hogy kisgyermekének szórakoztató és biztonságos biciklizési kalandjait megkezdhesse!

A MoMi MIZO futóbiciklit a kicsi kerékpárosok számára tervezték, akik most ismerkednek a biciklizés alapjaival. Ez a fekete-narancs futóbicikli nem csak szemet gyönyörködtető, de praktikus és könnyű használatra is.

Rendkívül könnyű, mindössze 2 kg súlyával lehetővé teszi a legkisebb gyermekek számára is, hogy könnyedén kezeljék és irányítsák. Az ergonomikus forma és az egyedi dizájn pedig garantáltan elnyeri a kis felfedezők tetszését.

Kerekei 12''-es tartós EVA habból készültek és ideális méretet biztosítanak az egyensúly és a biztonság megfelelő kialakításához.

A futóbicikli kényelmes, állítható üléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy megtalálja az ideális ülésmagasságot. A puha ülés további kényelmet nyújt az utazás során.

A széles kormánykerék gumi markolattal kialakítása segíti a gyermeke kezét a kormányozás során, így könnyebben irányíthatja a biciklit.

A biciklin lábtartók találhatók, amelyek segítenek a gyermeknek megtartani az egyensúlyt, például leereszkedéskor. Ez segíti az első kerékpáros kalandok során szerzett önbizalom fejlesztését.

A MoMi MIZO kerékpár biztonságos kialakítása a kisgyermek számára kiemelt fontosságú. Ezért nem rendelkezik kormányzárral, ami minimalizálja a kopásveszélyt és növeli a gyermekek biztonságát.

A nyeregmagasság állítható, 33-40 cm között. Ez lehetővé teszi a bicikli testreszabását és biztosítja, hogy a gyermeke kényelmesen és kiegyensúlyozottan üljön a kerékpáron.

A MoMi MIZO futóbicikli maximális teherbírása 25 kg, így hosszú ideig kísérheti a gyermekét az első kerékpáros élmények során.

Ez a MoMi MIZO futóbicikli tökéletes választás azok számára, akik szeretnék, hogy gyermekeik biztonságosan és szórakozva tanuljanak meg biciklizni, miközben kialakítják az egyensúlyérzéküket és fejlesztik motoros készségeiket.

A termék jellemzői:

12'' kerekek tartós EVA habból
könnyű szerkezet - csak 2 kg!
puha, állítható ülés
széles kormánykerék gumi markolattal
terhelhetőség 25 kg súlyig
lábtartókkal rendelkezik
állítható nyeregmagasság: 33-40 cm
Raktáron
16 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
mom162
Tömeg:
3,4 kg/db
Hasonló termékek