Moni fából készült matatófal
Moni fából készült matatófal
15 990 Ft

Moni fából készült matatófal

Igazán kreatív és interaktív játék , amely a kisgyermekek számára fejleszti az érzékelésüket és finom motoros készségeiket. A matatófal egy összetett szerkezet, amely számos különböző elemet tartalmaz, és a gyermekek számára izgalmas és tanulságos játékot kínál.

Többszínű lánckerekek: Ezek a lánckerekek a matatófal színességét és dinamikáját növelik, így mozgó gyerekek követik a mozgásukat.

Cipzár: A cipzár egy interaktív elem, amely fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit, és egyúttal a tárgyak elmozdításának és beillesztésének készségét is teszteli.

Mozgatható és forgó görgők: Ezek a görgők további érdekes és izgalmas mozdulati lehetőségeket kínálnak a gyermekeknek.
Raktáron
15 990 Ft
Részletek
Tépőzár: A tépőzárnak a gyermekek tapadhatnak és illeszthetik a különböző tárgyakat a matatófalhoz.

Kétféle reteszek: A reteszek kihívást egy gyermekeknek, majd megpróbálják kinyitni és bezárni őket, ezzel fejleszteni az ujjak koordinációját.

Óra mozgó pionerekkel: Az óra a mozgó pionerek segítségével a gyerekeknek az idővel való foglalkozásban és a térbeli tudatosságuk fejlesztésében.

Horog a zár: A horog egy további elem, amely szintén fejleszti a finom motoros készségeket, esetleg a gyerekek próbálják beilleszteni vagy kivenni a horogból a tárgyakat.

Villanykapcsoló: A villanykapcsoló egy interaktív elem, amely megmutatja a gyermekeknek a különböző kapcsolási beállításokat, és közben megismerhetik az áramkört és a kapcsolási mechanizmust.

A matatófal mérete: 50 cm x 37 cm

Ez a matatófalu felettes és tanító játékként szolgálhat, amely egyszerre fejleszti a kisgyermekek különböző készségeit és érzékszerveit. Ajánlott 24 hónapos kori kisgyerekek részére.
Adatok
Cikkszám:
mon26
Hasonló termékek