Neno elektromos ételmelegítő és sterilizáló 5in1 Vita
Neno elektromos ételmelegítő és sterilizáló 5in1 Vita
25 990 Ft

Neno elektromos ételmelegítő és sterilizáló 5in1 Vita

A Neno Vita egy univerzális készülék, mellyel tudod sterilizálni a cumisüvegeket, cumikat, étel illetve tejet tudsz melegíteni, vagy akár a lefagyasztott tejet tudod kiolvasztani. Rendelkezik a készülék beépített lámpával, így akár sötétben is el tudod végezni ezeket a műveleteket, nem kell felkapcsolnod a lámpát, így nem ébreszted fel gyermeked.

STERILIZÁCIÓ

A Neno Vita sterilizálóban könnyedén tudod sterilizálni a cumisüvegeket, cumikat. A kivehető kosár megkönnyíti a sterilizálás utáni kivételt, így nem fogod a kezedet megégetni a forró gőzzel.

GYORS STERILIZÁLÁS

A Neno Vita először 100°C-ra melegíti fel a vizet, majd 10 perc alatt sterilizálja el a benne lévő cumisüveget, cumit, így előkészítve őket a használatukra.

TEJ MELEGÍTÉSE

A készülék rendelkezik tejmelegítő funkcióval is, melynek köszönhetően gyorsan, és hatékonyan készíthetjük el babánk számára a tejet. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a megfelelő hőmérsékletet kiválasszuk.

LEVESEK KIOLVASZTÁSA ÉS MELEGÍTÉSE

A Neno Vita kiolvasztó funkciója teszi lehetővé, hogy a lefagyasztott ételeket kiolvaszd, majd azokat felmelegítsd arra a hőmérsékletre, amit beállítasz a készüléken.

GYORS MELEGÍTÉS

A Neno Vita ételmelegítő funkciójával gyorsan, és hatékonyan tudod babád ételeit felmelegíteni.

KIOLVASZTÁS

A kiolvasztó funkció segítségével a speciális Neno tasakokban tudod a lefagyasztott ételt kiolvasztani, például az anyatejet is. Csak tedd a tartályba az ételt, majd válaszd a kiolvasztó funkciót, a többit a gép elvégzi.

ÉJSZAKAI VILÁGÍTÁS

A Neno Vita éjszaki megvilágító funkcióval rendelkezik. Így akár sötétben is tudod használni a készüléket. A készülék belsejében elhelyezett lámpa gyengéden megvilágítja a sterilizáló fedelét.

ÉRINTŐPANEL

A Neno Vita sterilizáló érintő panellel van felszerelve, mely megkönnyíti, és egyszerűvé teszi a használatát mindenki számára. Ezen a panelen tudod elvégezni a funkciók beállítását, illetve a hőfokot is itt tudod beállítani.

LETISZTULT KIJELZŐ

A Neno Vita kijelző része teljesen letisztult, egyszerűen áttekinthető és a kezelése is nagyon könnyű.

FUNKCIÓK

A Neno Vita 4 funkcióval rendelkezik. Sterilizál, ételt melegít, tejet melegít és kiolvaszt. Ezekkel a funkciókkal nem kell több készüléket használnod, így helyet tudsz megtakarítani a konyhádban.

MODERN DIZÁJN

A Neno Vita készülék modern és minimalista dizájnnal rendelkezik, így tökéletes része minden egyes otthonnak.

Méretek: 23 × 18,3 × 21,4 cm
Teljesítmény: AC 220-240V 500W 50/60 Hz
Javasolt hőmérséklet és páratartalom: 15-30°C / 30-80%
Súly: 1024 g
Méretek: 20,2×14,5×17 cm
Kábelhosszúság: 100 cm
Fűtési mód: IGEN
Leolvasztás mód: IGEN
Étkezés fűtési mód: IGEN
Sterilizálási mód: IGEN
Kijelző: IGEN
Éjszakai megvilágító: IGEN
Raktáron
25 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
Neno1
Tömeg:
1,5 kg/db
Hasonló termékek