Philips Avent SCF396/11 Elektromos mellszívó

VAN
Raktárkészlet:
Philips Avent SCF396/11 Elektromos mellszívó
54 990 Ft
Philips Avent elektromos mellszívó kompakt megjelenése révén megkönnyíti számodra az anyatej lefejését. Optimális tejáramlást biztosít, csendes motorja pedig hozzájárul a diszkrét fejéshez. Kijelzőjén nyomon követheted az eltelt időt.

Összerakni, szétszedni és tisztítani csupán néhány percedbe kerül. Zárt rendszerének köszönhetően nem jut tej a csövekbe.

8 stimulálási és 16 fejési fokozata van, így saját egyéni igényeidhez illeszkedve tudod szabályozni a szíváserősséget.

Kis mérete miatt könnyen tudod tárolni és szállítani. Újratölthető akkumulátorral működtetheted, így akár utazásnál, vagy napi teendőid intézése során is lehetőséged van bárhol és bármikor használni a mellszívót.

Különlegessége, hogy bármilyen testhelyzetben fejhetsz vele, amit a speciális formatervezés tesz lehetővé. Más mellszívókkal ellentétben, nem kell előre hajolnod, hogy a tej az üvegbe folyjon. Akár ülve, akár fekve is el tudod végezni a fejést, ami jól jön egy hosszú nap vagy éjszaka után.

Masszázspárnája kíméletes működtetést biztosít, miközben puha, sziromszerű kialakítása kellemes melegséggel támogatja meg a tejáramlást. A masszázspárna egyméretű, de puha kialakítása miatt könnyedén illeszkedik a legtöbb méretű mellbimbóhoz.

Memória- és szüneteltetési funkcióval is rendelkezik.

A mellszívóhoz tartozó Philips Avent Natural cumisüveg szintén ergonomikus, és széles nyakával, valamint az extra lágy etetőcumival garantálja babád számára a természetes, anyamell-érzetet. Ezáltal nem lesz nehéz dolgotok, ha váltogatni szeretnél a szoptatás és a cumisüvegből való táplálás között.

A szett tartalma:

- 1 db mellszívó

- 1 db motor

- 1 db 125 ml-es Natural cumisüveg

- 1 db 0+-os újszülött etetőcumi

- 1 db Micro-USB adapter

- 1 db tejzáró

- 2 db eldobható melltartóbetét
Adatok
Cikkszám
avent3
Tömeg
1 kg/db
Hasonló termékek