Philips Avent elektromos mellszívó #SCF396/11
Philips Avent elektromos mellszívó #SCF396/11
RRP: 77 900 Ft 
62 990 Ft

Philips Avent elektromos mellszívó #SCF396/11

Lépjen be a fejés új korszakába, amelyben a szívóerő és a mellbimbó-stimuláció tökéletes egyensúlyban van, olyan természetesen, ahogyan azt a babák szopástechnikájánál megfigyelhettük. A Philips Avent elektromos mellszívó optimális tejáramlást biztosít, és gyengéden alkalmazkodik az Ön mellbimbójának méretéhez és alakjához.

Természetes mozgást lehetővé tevő technológia a tej gyors áramlásáért*
Több tejet tud lefejni kevesebb idő alatt* a párnával, amely ugyanúgy stimulálja a melleket a tej lefejéséhez, mint a baba. Tökéletesen vált stimulációs módból fejési módba, és kellő mértékű mellbimbó-stimulálásról és szívásról gondoskodik a maximális tejáramlás érdekében. Tejáramlás-beinduláshoz szükséges időre (tejleadó reflex beindulásáig eltelt idő ? MER) vonatkozó eredmények alapján.*

Egy méretű, puha és adaptív szilikonpárna
Egyetlen, univerzális méret. Mivel mindannyiunkat különböző formák és méretek jellemeznek, a szilikonpárna lágyan hajlik és alkalmazkodik, hogy illeszkedjen az adott mellbimbóhoz. A mellbimbó-méretek 99,98%-ához illeszkedik* (max. 30 mm).

Nem szükséges előrehajolni fejés közben
Helyezkedjen el kényelmesen a fejéshez: ennek a kialakításnak köszönhetően egyenesen tud ülni, előredőlés nélkül. Előredőlést nem igénylő, klinikailag bizonyított, kényelmes fejési testhelyzet*. A termék 20 résztvevővel végzett klinikai tesztjének eredményei alapján (2019); A résztvevők 90%-a találta kényelmesnek a fejési testhelyzetet (egyes elektromos mellszívó); A résztvevők 95%-a találta kényelmesnek a fejési testhelyzetet a dupla elektromos mellszívó esetében).

Személyre szabott élmény, 8 + 16 beállítási fokozat
Igazítsa mindegyik alkalmat a saját igényeihez számos különféle stimulálási és fejési beállítással. Mellszívónk 8 stimulálási és 16 fejési fokozatot kínál a személyre szabott élményhez.

Csendes motor a diszkrét használathoz bárhol
Csendes, áramvonalas kialakítású motorunknak köszönhetően bárhol, bármikor fejhet.

Újratölthető akkumulátor az útközbeni használathoz
Útközben is gond nélkül fejhet, anélkül, hogy aggódnia kellene a tápellátás miatt. Újratölthető akkumulátorunkhoz egy micro-USB-adapter tartozik, és egyetlen teljes töltés akár három alkalomra is elég.

Kevés alkatrész és intuitív beállítás
Zárt fejési rendszerünk azt jelenti, hogy a tej nem folyik be a tömlőkbe, így kevesebb a tisztítani való. A kevesebb alkatrésznek köszönhetően pillanatok alatt újra össze lehet rakni.

Memória funkció
Már tudja, mi az, ami bevált? A mellszívó automatikusan emlékszik a legutóbbi beállításaira, így Önnek nem kell mást tennie, mint hátradőlni és megnyomni az indítást.

Szünetelési/indítási funkció
Ha változtatni szeretne, vagy pihenőt tartana, az indítás/szüneteltetés gomb mindig kéznél van.

Kijelző az idő nyomon követéséhez
Kísérje figyelemmel a digitális időzítős kijelzővel, hogy mennyi ideig tart egy-egy mell fejése, illetve a teljes fejési idő.

A következőt tartalmazza:

120 ml-es üveg 0m+ méretű etetőcumival: 1 db
Eldobható melltartóbetét: 2 db
Mellszívó készlet: 1 db
Micro-USB adapter: 1 db
Motoregység (újratölthető): 1 db
Tejzáró: 1 db
Raktáron
62 990 Ft
RRP: 77 900 Ft 
Adatok
Cikkszám:
avent2
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek