Tűzoltó autó EF27279
Tűzoltó autó EF27279
7 700 Ft

Tűzoltó autó EF27279

Raktáron
7 700 Ft
Részletek
Multigo Tűzoltóautó létrával és tűzoltóval
Termékkód: EF27279

A cseh EFKO gyártó MultiGo sorozatának játékait kiváló minőség és tartósság, színes dizájn és széles termékválaszték jellemzi, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy saját MultiGo játékkollekciót építsenek.

Egy forradalmi MultiGo autó egyedi bajonettcsere-rendszerrel, amely lehetővé teszi a félpótkocsik és egyéb tartozékok egyszerű és gyors cseréjét. A játék kiváló minőségű műanyagból készült, és a lehető legvalósághűbb.
A játékkal otthon is játszhatsz, és sétálhatsz vele. A játékon lévő matricák, a levehető test és egy tűzoltó figura teszik még vonzóbbá és érdekesebbé a játékot. A létra forgatható és kihúzható, három rögzítési pozíciót tesz lehetővé, a létrakosárban tűzoltók helyezhetők el.

A MultiGo sorozatú autók karosszériája könnyen leszerelhető, illetve vásárolhatunk más típusú karosszériák cserélhető blokkjait is, amelyek segítségével tartálykocsit, teherautót, dömpert, szemeteskocsit stb.
Az autóval való játék elősegíti a gyermek észlelőképességének, képzelőerejének, térbeli és logikus gondolkodásának, valamint motorikus készségeinek fejlesztését.
Adatok
Cikkszám:
TuzEF27279
Tömeg:
500 g/db
Hasonló termékek