WADER 27272 tartálykocsi vezetővel
WADER 27272 tartálykocsi vezetővel
6 400 Ft

WADER 27272 tartálykocsi vezetővel

Multigo WADER 27272 tartálykocsi vezetővel

A cseh EFKO gyártó MultiGo sorozatának játékait kiváló minőség és tartósság, színes dizájn és széles termékválaszték jellemzi, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy saját MultiGo játékkollekciót építsenek.

Egy forradalmi MultiGo autó egyedi bajonettcsere-rendszerrel, amely lehetővé teszi a félpótkocsik és egyéb tartozékok egyszerű és gyors cseréjét.
A játékkal otthon is játszhatsz, és sétálhatsz vele. A játékon lévő matricák, a levehető test és a vezetőfigura még vonzóbbá és érdekesebbé teszik a játékot. A tartályhajó nyitható nyílású.
A MultiGo sorozatú autók karosszériája könnyen leszerelhető, illetve vásárolhatunk más típusú karosszériák cserélhető blokkjait is, amelyek segítségével tartálykocsit, kamiont, dömpert, szemeteskocsit stb.
Az autóval való játék elősegíti a gyermek észlelőképességének, képzelőerejének, térbeli és logikus gondolkodásának, valamint motorikus készségeinek fejlesztését.

Technikai leírás:

A tartály nyitható nyílású
A játékok szabadon kombinálhatók más MULTIGO kiegészítőkkel és figurákkal
A MultiGo járművek bajonett rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a félpótkocsik és egyéb tartozékok egyszerű és gyors cseréjét
A jármű esztétikus kartondobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes
Szélesség [cm]: 14
Magasság [cm]: 16,5
Hosszúság [cm]: 27,5
Súly [kg]: 0,5
Raktáron
6 400 Ft
Adatok
Cikkszám:
WAD27272
Tömeg:
500 g/db
Hasonló termékek