Qkids WEISS roller 6 éves kortól türkiz
Qkids WEISS roller 6 éves kortól türkiz
18 900 Ft

Qkids WEISS roller 6 éves kortól türkiz

Fekete színe a vázon és a plattformon található feliratokkal együtt nagyon sportossá teszi. Az abroncsok és a küllők kék színe könnyen felismerhetővé teszi. Tökéletes választás a srácoknak már 6 éves kortól. Mérete és állítható kormánya miatt tinédzserek számára is alkalmas. Könnyű és tartós alumíniumötvözetből készült, maximális teherbírása 100 kg.

A mozgás szabadságát nyújtja ez a minőségi felszereltségű kis jármű. A 200 mm PU kerekeknek és a minőségi golyóscsapágynak köszönhetően gyorsan és könnyen lehet vele haladni. Összehangolt mozgást és odafigyelést kíván a jármű biztonságos használata. A sebesség csökkentésére vagy a gyors fékezéshez a megbízható lábfék szolgál, amelyet kényelmesen lehet lábbal szabályozni roller hátsó részén.

A roller maximálisan rugalmas: mivel a kormány magasságát 3 szintben lehet beállítani, így hozzáigazítható a testmagassághoz. Használat után a rollert egyetlen kattintással össze lehet csukni, kevés helyet foglal. A roller erőteljes szerkezete 100 kg maximális tömeget bír el.

Ideális közlekedési eszköz kisebb távolságok megtételéhez. Ha vigyázunk jó állapotának megőrzésére sok éven át használható.

A legfontosabb jellemzők:

Kényelmes kormánykerék
Csúcskategóriás csapágyak
Nagy 190 mm -es gumi kerekek
Biztonságos, csúszásmentes platform megerősített szerkezettel
Rendkívül tartós - 100 kg-ig
Továbbfejlesztett EASY & UP lengéscsillapító
Kickstand – láb a roller kitámasztásához
Kényelmes habszivacs markolat
Könnyen összecsukható jármű
Összecsukható kormány fogantyúk
Kényelmes fék a hátsó keréken
3 fokozatban állítható kormánymagasság
100%-os biztonság - megfelel az EN14619európai szabvány követelményeinek yeinek
Raktáron
18 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
mom135
Tömeg:
5 kg/db
Hasonló termékek