Elektromos autó távirányítóval és ringató funkcióval Buggy X9 4x4 - Kék
Elektromos autó távirányítóval és ringató funkcióval Buggy X9 4x4 - Kék
75 000 Ft

Elektromos autó távirányítóval és ringató funkcióval Buggy X9 4x4 - Kék

Ez a termék csak nagykanizsai üzletünkben vehető át.
Sport gyerek kabrió autó, akkumulátoros, távirányítós.
Szín: KÉK-FEKETE
Ringató funkció
ZENE + KÜRT + MP3 ALJZAT + 2,4G
TÁVIRÁNYÍTÓ
A jármű akár távirányítóval is vezérelhető (a szülő által), vagy a gyerek is megteheti ezt önállóan, a volán mögé ülve. A járművet általában kültéri használatra szánják, de ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy nagyobb helyiségekben is használható legyen, mint például terasz vagy nappali. Javasolt felhasználói életkor 1-5 év. A gyermek is vezérelheti zenét a kormányról és a műszerfalról (zenepanel). Nyitható ajtók (kapaszkodók)! Eelső lámpák.
A jármű felszereltsége: 2.4G távirányító, lassú indítás funkció, ringató funkció, modern zenepanel dallamokkal és funkciógombokkal, a motor indításának hangja, hangerő szabályozó, USB MP3 aljzat, akkumulátor töltésjelző (diódák) a zenei panelen, elöre-hártra kapcsoló, be-ki gomb, lámpa be/ki kapcsoló billenő be/ki kapcsoló, 1 db 12V7ah akkumulátor, 12V-os töltő (220-230V bemenet), Biztonsági öv, puha eko bőrből készült ülés, kürt és zene a kormányon, nyitható ajtók/kapaszkodók (mindkettő), lengéscsillapítók a hátsó és az első tengelyen, fogantyú az autó húzásához, 4 fokozat, a sebesség a távirányítóval módosítható.
A jármű műszaki adatai: jármű hossza: 110 cm, jármű magassága: 73 cm jármű szélessége (tükrökkel): 74 cm 1db akkumulátor (újratölthető akkumulátor) 12V7ah. 4 motor, egyenként 45 watt teljesítménnyel, jármű sebessége: 3-5 km/h, 4 kerék meghajtás, jármű tömege: 17/19 kg, hasmagasság (földtávolság - alváz): kb. 21 cm, ülés méretei: kb. 41x19 cm, kerék átmérő: 32 cm, Kerék szélesség: kb. 12 cm, maximális terhelés 25 kg-ig, együléses autó, a kerekek műanyagok.
Raktáron
75 000 Ft
Adatok
Cikkszám:
rsx10
Tömeg:
20 kg/db
Hasonló termékek